Mjuk sotning från lördag!

Okej, jag ligger lite efter i mina dagsminkningar, så här kommer sminket jag bar för 3 dagar sedan! Och USCH vad jag hatar bilder som är varma i tonen..sådär rosa är jag inte, usch.
Kommentarer
Postat av: Marmisen

Ramlade in på din blogg och som en som har totalt NOLLKOLL på smink undrar jag om du gör sminkningar åt folk i dire need of help?! Vill verkligen lära mig mer o ramla över MariaArt när jag leta, hoppas få gå deras 8 h skola, men vore så kul att få hjälp att nån gång sminka sig snygg när man ska på stan. Jag sminkar mig typ likadant varje dag o skulle verkl vilja lära mig sminka ögonen så man kan framhäva dem. Hursom, om du har tips/tid att hjälpa så får du gärna höra av dig. Hälsningar, Marmar

2010-02-07 @ 17:37:51
Postat av: Jeanette

Tack så mycket Marmar! Vart bor du? De flesta sminkbutiker har ju små "konsultationer" där man får betala en summa, få en makeup lagd och få lite direktiv vad just DU som person passar i, vilka fäger osv. Jag skulle absolut kunna hjälpa dej, det krävs inte mycket för att pigga upp den där vardagliga "everyday makeup:en".Om det tröstar dej så hade jag också totalt NOLLKOLL på smink för 3 år sedan :).

2010-02-07 @ 21:36:40
URL: http://wsamurai.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0