Min och Johans son Wilhelm "Samurai".
Sjukligt!

Vintern tär på mej och mina anhöriga, förkylningarna går i skift och avlöser varandra. Men jag låter mej inte hindras av min otroligt slemmiga hosta! Igår var jag och kikade på ett jobb i Charlottenberg, det blir sommarjobb säkert än så länge i alla fall, och förhoppningsvis en hel del extra under sport/påsklov. Skönt att äntligen komma igång igen, efter att ha varit mammaledig i snart ett år, man blir rätt trött på att umgås med sej själv hela dagarna och att ens partner inte kommer hem om kvällarna gör det inte direkt bättre (Johan arbetar i Oslo och sover där under veckorna).

Wilhelm började förresten gå för ett par veckor sen! Han är väldigt försiktig och vågar sej inte ut för lång på golvet utan något i närheten att kunna greppa tag i, men duktig för att bara vara 10 ½ månader!

Eftersom jag på sminkfronten varit väldigt dålig på att fota så får jag bjuda på något gammalt! Förresten,  jag sminkade Johan igår och jag har nog aldrig sett honom studera sitt eget ansikte i spegeln så länge som han gjorde då! Roligt att se! Han sa saker som "Mäh, vad ung och fräsch jag ser ut!", "Tror du killar på stan skulle märka att jag var sminkad?!" hahahaha! Han överväger alltså att gå ut sminkad ;) rolig gubbe det där, min Johan! Han blir ju 30 detta år så man kan kanske förstå att han har lite åldersnoja, men själv skulle jag gissa på att han var runt 26, absolut inte 30!

Nåja, lite sminkbilder som insperar kanske skulle sitta fint?! Bara gamla bilder som sagt.
En galen makeup jag lekte mej till en kväll jag inte kunde somna!En helt vanlig vardagsmakeup. Jag minns att jag hade en väldigt bra "face day" den dagen. Jag brukar använda en orangerosa skugga i globlinjen just för att orange komlimenterar mina blågrå ögon och får de att träda fram mer, I like!Lila brukar inte vara min färg på smink, jag brukar inte alls gilla hur det får min blågrå ögon att se ut, men eftersom inte ögonen syns här tycker jag ändå att färgen på ögonskuggan är riktigt snygg och att det passar resten av ansiktet bra.En till vardagsmakeup som är lite mer dramatisk, men ändå rätt subtil.Och som avslutning denna gamla, som jag aldrig gjort om även fast jag gillar hur det ser ut. Tror inte jag minns alls vilka skuggor jag använt, det är några konstiga blandningar ska ni veta ;).

Svårt!

Vilket litet fynd jag hittade i mitt gamla Windows Live-konto! Jag, svart och svår, för ca 5 år sedan. Kändes lite konstigt att hitta bilder för det var en så känsloladdad period i mitt liv, fyllt av ångest och självskadebeteende. Jag är glad att jag kom ur det, och att jag klarar så mycket helt själv idag, att jag tar hand om min son helt själv om veckorna, klarar att plugga, jobba och sköta mej. Känns bra, och jag saknar inte den svåra perioden det minsta!

Ja det är verkligen inte lätt det här med att blogga. Jag skulle behöva någon som kan vara min "support" och hjälpa mej. Först ska man ha något att skriva och berätta om, och man bör veta vad läsare vill läsa om. Jag behöver en blogguru, helt enkelt!

Inatt snubblade jag över mitt gamla Windows Live-konto som jag laddade upp bilder på för flera år sedan, innan jag fyllde 18 tror jag t.o.m.
Bilden jag laddade upp är i alla fall tagen under en väldigt svår och jobbig period i mitt liv, en period jag aldrig trodde jag skulle överleva. Självskadebeteende, isolering, social fobi och ätstörningar var mitt liv. Stackars min dåvarande pojkvän som var "normal" och mådde bra, att ta hand om ett kolli som jag. Usch, jag måste ha varit fruktansvärt hemsk! Jag minns inte mycket av det året det var som värst, vet att jag slutade gå till skolan (gick i andra ring på gymnasiet) och slutade svara i telefon, slutade hälsa på familjen. Allt var bara total isolation! Glad att jag tagit mej förbi det, och det mycket tack vare min pappa som i princip kom o hämtade mej ur min psykiska nedstämdhet! Tvingade mej att jobba och få perspektiv på saker och ting.
Tack underbara pappa för att du lät mej leva, jag älskar dej!Igår kväll på lektion så fick vi korrigera ansiktsformer med hjälp av shading/highlighting. Det var mycket lärorikt och svårt, men även skitkul! Jag hade min lillasyster Emelie med mej, så vi skojade bort tiden ganska bra. Kändes inte att det var 3 timmar som gick under tiden vi fixade! Vilken snygg syrra man har sen då, shit! Nästan helt "flawless" måste jag säga!! Bilden från innan vi började "make:a"!
Och efterbilden!Superfräscht. Och jag testade även korrigera ena hennes öga, eftersom de är lite runda så drog jag ut eyeliner en bit i yttre ögonvrån, en bit ifrån fransraden i ytterkant. Ja, ni kanske ser hur jag menar! Vólia, mandelformade ögon på fusk!

En gammal favoritsminkning!


Välkomna till min aningens motvilligt startade blogg!

Jag har varit väldigt anti begreppet "blogg", och jag måste erkänna att jag är det ännu. Men ändå orkar jag inte hålla mej från att starta en nu när jag börjat på min Make Up Artist-utbildning! Jag känner att jag har mycket att dela med mej av och jag läser många skönhetsbloggar själv, så varför inte försöka "keep up" med den andra glada skaran bloggare?! Jag hoppas i alla fall att NÅGON kommer läsa vad jag skriver/visar!

Så länge (tills jag kommit på om jag verkligen är en "bloggerska") så håller jag nog denna bloggadressen för mej själv. Den som hittar den hittar den, men jag väntar med att berätta för er, mina trogna "internet buddies".

RSS 2.0