Hilma!

Igår var Hilma här så vi fotade. Nu har vi kommit fram till att vi till årets arvikafestival ska införskaffa likadana peruker, outfits och sminka oss lika för att gå på festival som "duplos". Kan bli kul som satan, hoppas bara du går med på lika galna, dockiga outfits Hilma :).

Gårdagens tema var inte direkt planerat, jag hade tänkt ut vilket slags smink jag ville testa, och sen körde vi med peruk och det blev något slags "snövit-tema" av det hela. Skitnice, och bilderna kommer oredigerade för att den här datorn är mongolid och vägrar installera photoshop. JAG VILL HA TILLBAKA MIN DATOR!!! Känner mej handikappad utan photoshop!
Jag ska fixa bilderna i Photoshop så de får ett annat ljus och en annan "finish", men för att vara oredigerat tycker jag ändå att det ser bra ut! SNYGGJÄVEL TILL TJEJ!

Lite knasiga/roliga bonusbilder:

Kommentarer
Postat av: JessicA

Wiiiiiii! Jag älskar sminket och peruken deluxe. Det var ett tag sedan jag var härinne (fy skäms). Vad tycker du tjejen, ska vi hitta på något bus igen? Jag är fotosugen!Kram kramen//JessicA

2010-01-07 @ 20:32:35
URL: http://jessica4you.blogg.se/
Postat av: Maggie Makeup Addict

Supersnyggt! Jag onskar att jag hade lite mer plats mellan globlinje och ogonbryn sa att jag ocksa kunde ha sana sminkningar. Love it! :D

2010-01-08 @ 05:27:41
URL: http://trappedathyper.blogg.se/superficial
Postat av: Jeanette

Mags: Jag var lite orolig att sminkningen skulle bli svår pga för lite plats mellan ögonbryn o globlinje, men jag tror det är sminkningen som gör att det ger en illusion av större "space" mellan bryn o glob, för Hilma har inte särskilt höga bryn heller.

2010-01-08 @ 12:04:38
URL: http://wsamurai.blogg.se/
Postat av: layal

Jäklar vad snyggt!

2010-01-24 @ 16:45:47
URL: http://fottografen.blogg.se/
Postat av: juliette

du är sjukt bra på att sminka

2011-05-08 @ 08:44:01
URL: http://blaackbeaauttiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0