Most woman of all women.

Jag snackar såklart om Rihanna, jag bara ÄLSKAR den bruden. Inte så mycket för musiken, utan för att hon verkar vara riktigt jordnära trots sin megafeta framgång, man får ju såklart tycka vad man vill om detta med Chris Brown, att hon var puckad osv, MEN love strikes when it strikes helt enkelt..svårt att hjälpa VEM man faller för. 

Rihanna har så sjukt skön stil, hon har alltid svinsnygga haircuts och ser alltid fräsch ut, supersnygg kropp, kvinnliga former och inte för skinny. Jag vet inte riktigt vad det är med henne, men jag kan inte få nog!! Jag gillade inte henne innan hon klippte av sej håret, men vilken het brud hon blev när svallet föll, phuuuu! Min främsta stilikon, och den här videon är ju bara för charmig. Älskar stilen med kepsen i 90-talsstil. Hela videon osar ju förresten 90-tal, and I totally love it!

Näh, Lady Gaga och Sasha Fierce ain't got nuthin' on this babe!


Fotostudio.Fotograf samt ägare av bilden: Johan Mellberg.

Bilden är inte retoucherad. Lite ökad skärpa, that's it.

Yo!

Usch, är inte alls impad att de spått regn idag. Men ett stort plus var ju att det var 4 plusgrader halv 4 inatt!! Smälter fortare nu, kanske smälter ännu lite fortare om det regnar visserligen, men usch vad trist ändå..

Jag peppar med en "solbild" i stället, haha:

Face/håretGul o turkos är min nya melodi! <3

2 år.

Så blev lillungen Wilhelm 2 år gammal igår. Helt sjukt att vi för 2 år sen låg på BB utan en "clue" om hur man vårdar och sköter en nyfödd...det var en upplevelse vill jag lova! Igår var det en superfin dag och vi var och lekte lite med min ena kusin o hennes dotter. Vi lunchade Thai på stan med kusinerna, deras barn och Wilhelms mormor. Det var mysigt, lite kaotiskt med flera småbarn, men mysigt. Jag är glad att Wilhelm är 2 år, för han har blivit väldigt mycket mer självständig och han leker bra själv, kan t.o.m. få på sej stövlarna själv när vi ska gå ut. Allt sånt litet han klarar av själv underlättar enormt för mej som förälder. Och det går att RESONERA med honom, det är det bästa...att han KAN förstå när han gör något dumt, även om han skiter i om det är fel och gör fel bara för att trotsa...det är väl den fasen han är på väg in i nu. Men jag tänker som så....belöna mer, bestraffa mindre...så kanske han ser att det inte är så stor vits att vara dum, om man hela tiden försöker vara positiv mot honom och få honom på glatt humör. Vet inte, det kanske inte funkar så, men jag försöker i alla fall. PUSS på dej min goa unge <3.


Hrmpfgh.

Känns ju LIIIIITE värdelöst att sitta fast i en stad där man egentligen inte har ett dugg att göra, när ens söta fina lilla familj finns 14 mil öster ut.....det tycker jag är CRAP! Och att det DESSUTOM är lördagkväll, och jag ska upp kl 05:45 för att jag ska åka till jobbet 06:20, för att jag börjar jobba 07:00, det är inte så värt heller. Men uh vad jag ska gosa med mina gubbar imorn eftermiddag när jag kommer hem. DET gillar vi, och att jag har en hel vecka "ledigt" trots att jag måste köra tidningar och ha nattvakt åt Wille...men det får gå...gött när pengarna rullar in i april-maj...då ska jag köpa nått fint till mej själv, och till Johan, och Wille lär behöva en vårgarderob. Kalas vankas också för ungen blir ju för fan 2 ÅR på onsdag....shit, vart tog tiden vägen (bara sånt som gamla säger, jag vet). Nej, IIISCH för att sitta här i mörkret SJÄLV medan andra är på galej och är pinsamt fulla....HAH! DET är jag inte avis på, nej du ICKE! Näh, ville bara säga det....vet att ni hatar textinlägg, jag gör det själv. BILDER skare va, men TJI fick DU! Häjj.

Bästaste ungen <3

Har tagit några klockrena bilder på Wilhelm som jag vill visa.

Min knäppa unge gillar att springa runt med sin lilla minibandyklubba, och han var sur en dag och ville INTE duscha. Så varför inte ta med bandyklubban i duschen och göra hela duschproceduren lite mer intressant?En annan dag när vi satt i soffan under täcket och busade. Den här bilden är så harmonisk och fin, ljuset är så mjukt och trevligt, och sikket gulligt busfrö sen <3.

Hektiskt!

Det råkar hända en hel del i mitt liv just nu vilket gör att jag inte har ork eller tid att blogga. Jag har fått jobb i Norge, så därför bor jag borta en hel vecka, för att sedan vara ledig och hemma en hel vecka, vilket är rätt soft, men jag är just nu inne i en jobbvecka.

För ett tag sen var jag med en kompis till en lokal fotoklubbs studio. Vi tog bilder i totalt mörker med lång slutartid. Lekte lite med laserpekare och externa manuella blixtar, resultatet blev riktigt coolt tycker jag!Den sista är rätt creepy tycker jag, ser ut som min "själ" kryper ur mej i form av en skugga. Tufft!

Foto/idé: Johan Mellberg
Modell: Jag

Sooooool <3
Luggen är lite ny, fast ändå gammal....nygammal?

RSS 2.0