Halloween!

Jag sminkade min lillebror Mark och hans flickvän Kajsa, de skulle ha fest och ville bli "uppstyrda", så jag ställde såklart upp! Mark skulle vara vampyr, men han blev ett lik istället....typ. Och Kajsa var servitris eller hur det nu var!



Själv var jag docka. Tycker inte det blev sådär skitlyckat, men för en hemmakväll hos A-C och Einar med godis, chips och "The Haunting in Connecticut" fick det duga! Jag och A-C satt på helspänn halva filmen, tills den blev så överdriven att den inte ens var snudd på verklighetstrogen längre. Rekommenderar inte den filmen, rätt kass!

Kommentarer
Postat av: Marina

Vi håller inte på med photoshop alls utan vi bemästrar kameran på kursen....Så photoshop får jag lära mig helt enkelt själv och ja jag vet, kanterna blev rätt synliga men jag orkade inte göra om dem :-). Men träning ger färdighet som det tydligen heter :-P. Och så ska man ju ha tålamod också ;-).

2009-11-01 @ 21:17:31
URL: http://marinasinmyheart.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jäkligt läckert :D

2009-11-03 @ 15:19:03
URL: http://lifeofeve.blogg.se/
Postat av: Liz Rees

Hej! Måste säga att du är grymm. Jag var inne på en modells sida som jag sminkat, sen hittade jag en cool sminkning som var länkad till dig. Munnar är inte min starka sida, men herre gu vad du är duktig.



MVH Liz

2009-11-05 @ 22:22:55
URL: http://lizrees.se
Postat av: Anaya

Shit Jeanette! Jag såg inte alls att d där va du! koolt, jättefina sminkningar! Hur gick d i STHLM??

2009-11-08 @ 13:08:54
URL: http://moanaya.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0