WTF!

Nej men inte trodde ni väl att jag kunde hålla mej ifrån hårpill mer än en vecka efter klippning och utväxtblekning? Nope!Gillar att hårfärgen får mej att se brunare ut. Jag jobbar på brännan men det går segt, jag är en sån trögsolad person! Blir jättebrun på ryggen, men resterande delar av kroppen är segt!

Hår!

Håret när det var nyklippt. Har fått fixa till luggen eftersom vissa hår inte ligger "naturligt" när frissan kammar runt det och fönar och har sej, så efter en blåsig promenad "ramlade" en massa hår ner och sabbade den perfekta raka luggen...men det är åtgärdat nu :). Hope you like, I sure do :D. Tack Anna!

Make.En guldorange sminking jag bar för några veckor sedan, innan luggen blev mer lugg, haha.

Fjolårets!Snart drar ju faktiskt festivalåret 2010 igång. Jag tycker det ser ut som de flesta av festivalerna har riktigt bra lineup detta år. Själv drar jag till West Coast Riot 17 juni, och tar o kikar in på Arvikafestivalen som ändå är hemma! Bilden är tagen av en vän till en vän förra festivalen. Jag är på väg ner till The Sounds spelning tror jag.

Strävan!

Strävan efter den perfekta blonda nyansen är evinnerlig kan man säga. Det GÅÅÅÅR inte att få ett jämnt resultat, men jag strävar vidare. Lite hårfärändring här i alla fall, jag gillar det feta luggen loaaaads!


Pssst! Du har väl inte missat att det är sjukt hett med färgglada ögonbryn en dag du inte orkar lägga ner möda och besvär på avancerade färgglade sminkingar?

RSS 2.0