Hilma

Passar på att retoucha Hilma också när jag ändå är i ett ps-flow!
GAAAAAPET!

Foto, makeup, styling, retouch: Jag (Jeanette Melwinson)
Modell: Hilmaaaaaa <3

MoiFyfan vad jag älskar cyantoner.

FÖRRESTEN, fotograf: Fredrik Lönnfjord

What?

SHIT! Den här videon har i nuläget nästan 72.000 visningar!!!!
Det är alltså en "hårvlog" jag gjorde förra våren. Har ett helt gäng hårvlogs på Youtube. Får väldigt mycket positiv respons på alla mina galna färger och frisyrer, tycker det är trevligt med bekräftelse, särskilt när det gäller mitt hår!

Red

Råkade visst ha några bilder till med den blå/gula luggen...so here goes:
Hade denna sminkningen på skärtorsdagen när jag och Johan skulle ut efter att jag lämnat Wille i Munkfors. Ute var det trevligt, blev stött på av fyllo, dock bara stött på, andra blev ju upphånglade och totalt dränkta av samma person, hahaha.


Munkfors!

På skärtorsdagen åkte jag till Munkfors för att lämna av Wille hos Carina och Ida. Vi följde med till badhuset några timmar o Ida plaskade medans Wille kastade bollar och "dykringar" på Ida, haha. Tog lite bilder också:


HAAAAAHAHAHA, IDAAAAA!
Pirr!

Åh, idag såg jag en fjäril. Verkade lite bortkommen och lite väl liten för att vara en riktig vårfjäril. Den måste ha slagit sej till ro i en solvägg i höstas, för den lär ju ha vaknat aningen för tidigt för att det ska vara "nyttigt för den"? Blabla. Idag har varit en superfin dag här i Arvika. Och efter en tredagarsfylla (!) så mår jag trots allt VÄLDIGT bra. Jag känner att blodet spritter i ådrorna och vilken jäkla energi man får av solen och att det är ljust ända till kl 20! HÄRLIIIIGT! Några sista bilder på min "gamla" lugg som nu är bortblekt och helt blond. Första bilden är med min kattväska som Johan knöt sjukt mycket ballonger på till Wilhelms barnkalas:
RSS 2.0